Utkast: hej tjejer! ...



hej tjejer! puss pa er!

Utkast: jag glomt ...



jag glomt att visa den fran nar jag var med min klass i Stockholm pa onsdag! Det har ar elin och jag untanfor Nobelpris museet! Det var kallt ! :) puss

ahah linn ska hatar mig for den har! men men ahaha


linnie ! du ar sa fint! jag alskar dig :) puss

Linn och jag pa italiansk restaurang i Stockholm Serwito!



tittar pa maten! det var gott:)

innan vi gick till restaurang for middag :)


linn och jag pa Sushi restaurang i Stockholm :)


helg i Stockholm med Linn!

Vad fint vader vi har idag :)

Pa lordag akte vi till Stockholm! Vi akte tidigt... klockan 9! Det var vacker vader och Stockholm ar alltid fint! Stockholm hade mycket folk p Drottningatan! Forsta Linn och jag bokat oss in Hotellet Comfort! Det var okej men varat rum var inte sa bra att det lukta var som nagot rokat! usch! Anda forsattat vi till kopa i Drottningatan! Jag kopte en jacka som ar svart! Jag gillar den mycket! :) Och sen Linn kopte en klanning av Indiska och at vi lunch pa KUNGSHALLEN! SUHSI ar bast! Min favorit fakiskt! JAG ALSKAR SUSHI! vi at klockan 12-1 och efter vi gick till manga mer affarer som ligger i Centrum. Vi hade fika pa NK! Det var fint! Gott Kaffe Latte och Kanel och Mandel BULLA!! Jag gillar kaffe och tittade vi pa rikfolk som hade gucci klader och gullig barn! anda satt vi for en timme ditt! Det var roligt!

Efter vi kopte for heller dag vi gick tillbaka till hotellet och bestamd oss pa restaurangen! Serwito var den. italiansk! nara till NK ! det liggered pa regergatan. det  tror jag. men anda at jag ravioli med spinat och fetost och linn at spaghetti med seafood. jag smakat det och det var gott ocksa! drack vi roda huset  vin ! det var goda vin ocksa! :) forsattat vi till Bio! Kopte vi godis! och vatten att vi bada hade en tork mun! allafall sag vi HSMIII! Det var okej men jag tankte det var ibland lite pinsamt for dem skadespelare men men det var kanonbra att vara med linn! skrattade vi mycket :)

Sovat vi lite tidigt att tid var pa vintern tid klockan tolv. vackade vi klockan nio och gick ner till hotellfrukost som var bra tycker jag :) klockan tio gick vi till Ostermalm! Vi gick till Gallerian ocksa som var fint! mycket folk ocksa! Vi hade fika pa Waynes Coffee House som var gott! tittade oss pa folk fran fonstret och klockan halv fyra akte vi tillbaka till Katrineholm. tyvarr att vader var skit pa sondag men det var en kanonbra helg men Linn Bennetoft! Jag hade mig en jattebra resa :)

Nu ska jag deusche och ga till Rotary Lunch med Inge-Lill. Carro plugga hella dag och sen ska jag lagar mat for min underbara vardfamilj! och hyre en film som fia ska komma och tittar efter maten! Vad skont det ar att vara pa lov! eller hur! Imorgon tror jag att Elin ska komma for Lunch men jag skulle kolla det! vara sakert hon har inget andra planera....

men men  .....senare ...:)
puss puss

Jessica och Jag pa Coffee by George!


I Stockholm och

Onsadg! Akte vi mening jag och mina klass till Stockhlm klockan kvart i nio! Det var en lang bussen resa men men! Vi var i Stockholm klockan elva!Gick vi till Nobelpris Museet forst var en konstig killar pradade om Economic priset men den ar inte en Nobelpriset den ar bara en Svensk Rikdagspriset. Manga ganger han sa det! Men jag kan tanker mig alla forstod men men at vi lunch pa bussen klockan halv ett! Det var pinsamt att vi kande som turist grupp! Min larare glomde att jag var vegetarian sa at jag en maka istallet som den pasta med kyckling! Min var battre! Gott!

Efterat akte vi till STOCKHOLM CENTRUM OCH HADE VI FRITID! wooo! Jag var med Elin, Jessica, Robin och Iza! Vi gick till ZARA var jag vill har den jacka som jag ska visa er! Jag tanka att Iza kopte en snygg jacket! Fikat vi pa Coffee by George. Den var mysigt! Jag alskar en cafe latte! forsatte vi i Stockholm... nara Gallerian och kopat lite men jag inget! jag ska vanta lite till Lordag! Linn och jag ska aka hoppas jag och vara tillsammans till Sondag! Vi ska vara tillsammans for en dag!

Klockan sju  sag vi HAMLET! Det var konstig men jatte rolig! Dar var en tjej som bara dansat lika som hon var hog eller var full! Anda Jag gillade den men efter var jag jatte trott! Akte vi hem klockan halv elva och var vi hem i Katrineholm klockan halv ett!

Sovat jag idag till klockan tio! Det var skont! yay! Jag ska nu tar Crazy min hund ute for lite stund och ata lunch snart ocksa! Jag prata med min van fran Australien som jag hade pa skolan. Det ar lite sent i Australien nu. Det ar klockan kvart i elva! Hon ska lagga sig nu! tyvarr vi ska inte prata mer men men! Det var kul att prata lite!

Ha en bra dag! Hoppas at vi ha fint vader pa helgen ocksa!

tusen kram rosie

p.s bilder kommer

Tisdag

Idag har jag tappade min rost! jag kan inte prata! Mi vardmamma tankte det var bast att jag stannar hem idag sa att jag ar pigg for imorgon! jag ska aka till STOCKHOLM imorgon med mina klass! Det ska bli roligt men nu ar jag lite sjuk! Jag ar brukar valdigt pigg men idag ar jag inte. synd for mig! hoppas att ni ha en bra dag! puss och kram :)

I Haninge Stockholm


Valeria från italien, Stephanie från Brasil och Hannah från Australien

Nykoping och Stockholm ... Katrineholm och sen fest...

I helgen, jag har varit till NYKOPING ! forst pa fredag och bodde hos min van Hannah. Hannah kommer ifran Australien ocksa  men jag alldrig traffade henne innan jag kommit till Sverige! Vi tittade pa film och at mycket gott mat!

Pa lordag vi vaknade klockan halv sex och akte till stockholm for Rotary Konferensen i Haninge! Det var jattetrakig! Jag tycker inte om att traffa sa manga gammla manniskor men men efter akte vi till Stockholm Central och sag vi Jesper fran Idol! Det var ganske roligt! Sen akte jag tog hem till Katrineholm! Inga-Lill traffade mig och akte vi hemma! Jag traffade Carros trevliga vanner ! Klockan atta akte jag till Calles Fest! Det var jatteroligt men nu ar jag lite trott sa ska jag sova lite nu.

Se bildener som ska komma snart!

Pip och jag i Stockholm...


tittar ! det ar storsta i hela varlden tycker jag :)


Hahah Pip ar gullig:)


Tisdag... med Pip min van fran Australien :)


min van filipa fran Australien besokte Stockholm idag :) Hon ar faktiskt min systers Merediths van men vi ar kompisar med hela familjen sa hon ar ocksa min ahah

Vi hade fika pa en mysigt coffee house i Gamla Stan. Nu ar hon pa vag till malte! Hennes pojkevan var ocksa i Sverige men nu ar han i Danmark. Han spelar i en Australienska Band som ar pa tur! Det var kul att hor allting att jag jag inte sett henne sedan Oktober foraret!! Hon ar sa trevlig :) Vi ocksa besokt IKEA! DET AR JATTE STOR! JAG HAR ALLDRIG VARIT DITT!! DET VAR SKITKUL AHAH :)

NU KOMMER MER BILDER!! PUSS OCH KRAM

innan vi gick pa fest!


innan fest!


Jag var pa fest i Nykoping pa lordag!


fran vanster det ar Meghan fran Australien, Stephanie fran Brasilien och Erin fran Australien!

ALG~!


Det var en ALG !! MIN FORSTA GANGEN ATT JAG SAG EN ALG!


Pa Lordag! Jag sag en Alg I min vans tradgard! Det var underbar!


Tank positivt, snalla tankar gor dig vacker! ” Rebecka Jacobsson

Jag har varit till Yoga ikvall! Det var jattebra och Min leder var snall och glad. Nu ska jag lagga mig :)

mer bilder...


annan bild....


Ute pa landet med Ulf pa Mandag!



solnedgang pa landet nanstans nara Vingaker!

Jag sprangt KK Joggen Tisdag den 5 Augusti :)


Vad gullig!


Lordag kvall! Fia kommit till mig for middag :)



Pa lordag jag tittade pa filmer med min gullig van FIA! Det var roligt och var lite trott efter och sen sovat till tio idag :) Vad skont :) Nu ska jag lasa min nya svensk bok som ar fran biblioteket "latta historieboken" 1900-talet. Jag ar interressad i den! vad kul tycker jag :) hejda

Carro ar i Lodon :(

Sa ...idag sitter jag ifram min dator och tanker vad Carro ska gora idag! Jag kan tanker mig att altting i London ar jattekul! Jag har alldrig varit ditt! Hoppas att hon ska har en SKITBRA tid dar! Jag ar lite avandsjuk faktiskt! ahah jag kan tanker mig att alla som ar pa skolan kanna de samma :)  Allfall...hon kan kommer tillbaka pa sondag och beratta mig alla! det ska bli kul att lysnnar pa! Eller hur!

Hoppas att Linn Bennetoft mar battre idag som hon hade feber igar! :)

Idag har vi skitvader! jag ska vanta lite stund innan jag aka till skolan som det ar kall ute!

Ha en bra dag :)

PUSS :)




DJULO!!!


Utkast: Jag har cykelade har imorse!...



Jag cykelat har imorse! Det ar sa vackert eller hur! Jag alskar host! Det ar en underbart cykelvag!

Idag var jag pa skolan! Jag hade Extra svenska klockan 12 som var skont och sen en prov med Asa! Hon ar jattetrevligt!men men det var daligt tycker jag! jag ar misnojd men men ingenting jag kan gora nu!! Nu ska jag ater nanting och tittar pa teve och tar det lugnt  innan Carro skulle kom hemma! PUSS :)

Utkast: Det här ...



Det här är min underbar ny värdfamilj :)

Utkast: Det här ...



Det här är min syster Meredith. Hon är tjugo år gammal och bor hon i Canberra som hon läsa Låg på Australian National Universitet! Hon är snäll och hälsade på mig över sommarlovat! Åka vi med min andra syster Elizabeth till Stockholm ´för fem dagar! Det var jättebra och mysigt :) Puss

djulo :):)


Utkast: ...


Utkast: Det här ...



Det här en borg i Australien. Min syster har kommit precis tillbaka som här förevecka! Hon åkte skidor hit! Vad kul eller hur!!

Simma idag!!!

Nu är jag färdig till simma i Duveholms simhallen! Vad roligt det ska bli med Carro och Carro! Efteråt ska jag gå till stan men vi har oss skitväder! Hoppas att molne ga borta så att jag kan cykla till stan utan regn på mig :) Vi hörs Puss

igår var jag med Carro Forss!

Igår var  det jätte roligt som jag var med Carro Forss på Linas! Jag drack en Mango Smoothie! det var okej bara ! Alla fall efteråt jag cyklade hem till äter nånting snabbt innan jag gickt till Friskis med Carro! min  trevlig värdsyster! Det var jobbigt faktiskt som Lisa är så javlar duktig ahah!

Nu är det Onsdag! Jag har varit till extra svenska och läsa jag min boken från biblioteket! Det är okej men lite tråkig! Imorgon ska jag har prov på svenska hos Åsa och hos Marie Louise. Vad bra tycker att jag kan bli bättre i svenska!
 nu måste jag forsätta med plugga! 

 Tusen kramar!


RSS 2.0