jag saknar sverige!

hej hej alla! det har varit langre sen sedan jag skrivit pa min blogg. forlat mig! jag tanka pa ni alla jattemycket och hoppas att jag kan far lotto och skulle jag aka till er i en sekund! jag ar nu pa pasklov och min mamma ar i italien! ju hon ar nu gift med john! han ar snall och alla gillar honom mycket! jag faktiskt gillar att vara pa lovet och tror att nar jag aka tillbaka till bathurst ska det blir battre att kanske jag saknar den plats ahah ! nu gora jag vad jag vill! skont! jag ar ensam hemma nu och ska har tva tjejvanner kom bor hos mig till mandag! va spannade!

idag jag ringa evelina som kommer ifran sverige! hon jobba i bondi och jag tankte att traffa henne och prata svenska! jag hoppas att det gor bra att jag vet att min svenska ar nu lite daligt! men anda va kul eller hur!

hoppas ni alla mar bra! vad kul att ballen ar i fyraveckor for ni!

puss o kram

din van rosie

mammas brollop :)

pa lordag var det mammas brollop och alla var jatteglad men det var faktiskt regn hela dagn men nar vi hade oss ceremoni var det fint vader! min mamma tankte att allt var bra och alla trodde att hon var jattefin! mina syster var ocksa fina! jag hade mig det kanon och hoppas att alla mar bra i sverige! jag saknar er mycket! hoppas ni gillar brollopet bilder :) puss o kram
 meredith, jag, helen och elizabeth

jag och min mamma!!!
fin klanning min mamma hade pa sig! min mamma faktiskt valde min klanning ocksa :)
john ( min styvpappa!!) och jag ! den bild var fran nar vi var pa middag kvallen innan brollopet! fredag! direkt ifram stranden var restaurangen ! det var kanon  och skitgott plats och mat:)

RSS 2.0