jag och min kusin Anthony


Den ar jag med min lille kusin som ar atta ar gammal. jag komma ihag att jag skrev pa onom forut men glommt att ladde upp nagra bilder pa honom! han ar ju sot och ska bli snygg nar han ar vuxnat! han har en bror- Justin som ar ju ocksa 8 ar gammal! de ar ju tvillinga! de ar ju bast :) den bild jag tog nar jag var hem hos dem! de bor pa stranden och ska ju tar ni dar nar ni komma halsa pa ! det lova jag. min mammas bror har bott har sedan 70talet! puss

den ar en jatteful bild pa mig och justin men det var bara vad jag kunna hitta! .....forlat!

puss  o kram

den bild jag tog fran nar jag flog fran Sydney till Adelaide!Coolt va!


Det ar ju torka.... och mycket ar oken! puss


den ar melly och jag! vi drycker gottcocktail min var kallade ' NAMELESS' HEEHE med annans, rum, och apricot juice och melly hade en lime, absolut vodka, limejuice och nagonting mer som jag kan intekommaihag. anda de varskitbra :)

vi var ocksa pa nagonstrand kallade VICTORHARBOUR! DET VAR MYSIG:)



jag hoppas att ni alla njutar mina bilder :) jag tankte att ladde upp nagra som ser sommarut:)

i Adelaide med min syster meredith aka Melly ( jag kalla meredith melly)

over  fyra dagar har jag varit i Adelaide med min syster meredith. meredith har varit i Adelaide for tre manader efter hon fick stupendium att studera eller research nagonting dar. det var skitvarmt och jag hatade det! men men inte allt var varmt. det var over 35 varje dag och jag var helt svettig hela tiden usch va akligt det var! men men det var spannade att vesok min syster som jag har inte sett for sex manader. det var lika som jag har inte varit pa andra sidan jorden att hon och jag pratade till verandra som vi har for alltid. det var mysigt hela helgen! vi sag FILMEN AUSRTALIEN UNDER SJARNAR I OPPETBIO! DET VAR SKITKUL! Nicole Kidsom tyvarr var vardlos skadespelare och jag tankte hon var trakigt men men hugh jackman gooo va snygg han ar! allfall vi hade det bast dar :)

melly halsa sagott ;)

pa mandag var det Australiens Nationaldag och 40 grader! det var hemskt faktiskt och jag fatt on i hela kroppen som jag var pa cricket match. det var ok men vi spelat jattedalig! men men sydafrika ar battre an oss :) cricket match forsatta for typ 6 timme  men melly och jag stannat till typ 345 och det borjat typ 145 eheh. men men efterat melly och jag drack mycket vatten och tittade pa tennis pa teve! det var roligt och efter gick vi pa restaurang som var jattemysig och skon! jag alskade min cocktail :)

idag kom jag hem och det var en tjej som kommer ifran kanada i mitt hus. hon ar i Australien bara att resa rund! men hon var inte ensam i borjan. hon har varit med en kompis men nu ar de i brakat ellernagot sa hon ar ledsen och ensam. hon ar ju snall men vi har mycket att gora sa jag kanna liteotrevlig nar jag saga att jag att med en kompis. hon ar typ 21 men men jag vill ju att ger henne en upplevese att hon kan komma ihag och ju trivas det bra i Sydney. Jag att forsoka att gor den allfall!

Blackie var glad att jag ar tillbaka och pyggare an hon brukar ar. imorgon ska jag tar henne ute for en svang. kanske till stan till supermarket med katie( tjejen fran kanada) sa den ar min status (jag vet inte vad heter den pa svenska forlat mig) som nu! hoppas att jag kan faktiskt prata med elin, och de pa skype pa helg! jag ska var barnflicka pa lordagkvallen men kan kanske gor den efter! men hoppas det allfall! jag hoppas det garna :)

saknar ni alla

puss o kram

Saknar Sverige

Mycket har hant sedan jag sist skrev pa blogg. forlat mig att jag var sent nu i veckan. jag var igar med mina kusiner som ar 8 ar. de ar sa sota och gillar att gora mycket nar jag kom. de bor i sydney just utanfor pa stranden sa vi simma simma simma och de har deras enkel bat som vi akte till andra ocksa. de ser elder ut sa manga fraga om de ar tio ar gammal men jag saga nej nej 'BACK OFF; HEHE allafall det var coolt och traffa de igen efter ett ar!

jag saknat sverige igar och sen idag. jag glomt ett ord i tidning som jag last och blev ledsen men men jag vet att mina vanner finns och skrev en mejl till iza:)

idag ar det skitvader men bara nu. min mamma sa att det ska gar borta sa den ar bra att min van och jag ska gar for promenad ( ni vet elise) och har en PICNIC :)

nu ska jag ater en mango ... mumumum

hejda sa langre

oj j da... imorgon ska jag aka - flyg till adelaide och besok min syster meredith - som bor dar till jan 30. hon fick nagon stupendium att studiera dar for nagra manader med sin kurs. sa jag kommer tillbaka tisdag och da ska jag skriva igen :) ladda upp bilder ocksa. det lova jag

puss o kram

lordag fest bilder

ash, katrina, prue, heather :)

jag , hannah och ashley :) de ser trevliga ut tycker jag ahaha! puss pa er!

Lordag.jag var ute pa fest

igar var jag hos hannah och mina vanner som jag har inte sett for ett ar! det var jattekul. alla jobba mycket och nagra hade varit borta typ alice till USA, Hannah till Tanzania, Heather till London och Belgium och Lindsay till Vanuatu, De andra lasa nagonting pa universitet och resa inte hehe ! det var coolt att fraga vad de gora och har gjort over ett ar! manga hade inte gjort sa mycket men manga hade gjrot mycket ocksa:) efter middag och manga drycker pa hannahs var akte vi med hannahs pappa till stan... till natclubban som heter CARGO BAR! Dar var det manga manniskor och det var en 30 minuter som vi vantade utanfor som var trakigt men roligt inne som vi dansat mycket till olika musik typ whitney till disco tech ocksa. klockan tre kom och vi tankte och fick en taxi hem. idag var jag upp klockan7 och heather kort mig hem. heather komit inte till nattclubban sa var inte full da. imorse -sondag var jag ute pa cafestallet for BRUNCH med minafamiljen och johns andra dotter Genevieve. den namn ar fin tycker jag. den ar fransk anda hon ar forlovat och jattelycklig med sin pojkvan ahah:) storring pa finger ahah

nu kommer nagra bilder fran igar :)

manga av mina vanner fragat om ni alla och jag blev lite sorglig att ni kunna inte traffa de med men men de ocksa tanka det ar ju spannade att ni ska komma halsa pa och sen traffa de snart :)

puss o kram
 
hehee den har ar min van hannah var har varit i tanzania, schweiz och england over aret ! hon ar jattekul och roligt :)i bilden ar det prudence - borjar fran vanster och sen komma ash som ar roligt och alltid gora nagonting sant i bilderna :) ahaha

LORDAG....

nu ar jag tillbaka i sydney. jag vakande type tio och sprang till stan och sen traffade min syster for kaffee! det var mysigt! nu ar med min van elise. vi at lunch tillsammans- sushi var gott!:) vi hade oss fika efter! mumum! nu ar vi tillbaka hos mig och jag ska visa henne mina bilder. jag villig visa henne dem ahaha :) jag maste gar nu men puss pa er! xx

Canberra med mormor och morfar

nu ar jag i canberra med mina mormor och morfar. de mar bra men morfar har en sjukdom som heter parkinsons disease och ar mycket sjuk. min mormor ar nu alltid nerovs om morfar. morfar sova mycket men var intressant pa min nobelpriset cemreoni grejer om jag visat honom och gav honom chokolad som jag fatt. igar var det mycktvarmt typ 40 grader och vi alla stannade inom hus. det var forvarmt att gora nagonting och jag somnade tva ganger i dagn. jag madde inte sa bra igar. idag ar det battre med 30 grader bara sa nu ar alla gladje:) min mormor ar ut just nu och forsoka att kopa en ny tv att dera sista var sonderad efter mycket regn eller nagot. i canberra kan man gora inte sa mycket och dar ar ju inte sa manga manniskor som det finns i sydney. man kan cykle mycket har och riddarhastar. jag vill garna riddar igen snart!!! 

jag ringte min kompis idag som heter hannah. hon har varit ocksa borta i europa och sen tanzania och sen akte skidor i schweiz. hon kommit tillbaka igar och ar mycket trott. jag forsokte att fraga om imorgon men jag tror att det ar hemligt att hon visste inte vad hon ska gora imorgon nar jag fragat 'vad ska du gora imorgon'... det var tur att jag inte fragat henne om sin fest ahaha men men da ska det bli en stor overraskning for henne :) va spannade tycker jag :)

jag saknar alla varje dag och langtar for ni att komma halsa pa mig :) hoppas ni mar bra. 

puss& kram 

 

varmast dag i hela sommar idag.....

jag har hort att martin har hort mina onskaring pa lugnafavoriter sa nasta gang jag ska skicka en halsning till martin och ser vad han saga ahah... jag  skickat manga men jag komma ihag att jag skickat var lat... den som jag delar med iza :) det ar mycket varmt idag! 35 grader och min hund ar lite sjuk. jag tog henne for en lang promenad igar och nu ar gumman trott. hon skulle klara sig men men jag var lite orolig igar. idag ska min mamma och kora till canberra att besok mina mormor och morfar. de ar mycket gamla och sjuka och har utvecklade mycket over ett ar! jag hoppas det ska bli bra anda. jag saknar kallt vader lite grann att 35 ar forvarmt men men jag behovs en solbrinn over min kropp att jag ser vit ut sa min mamma ahaha ! vad roligt att mina vanner planera att komma halsa pa mig. jag saknar er mycket och tanka pa er mycket. jag ska inte skriva mycket for nagra dagar att jag ska aka till canberra med min mamma till fredag och sen ska jag skriva igen pa lordag! kyra pa er som ar sjuka- linn bennetoft, elin karlsson ... skicka en sms eller nagoning nar du ar frisk igen sa  att jag vet :)

 jag langtar efter den dag som jag hamta er fran flygplatsen :)

puss o kram


tisdag.... sydney hamn :)

det var fint vader idag men var det mycket varmt! manga skulle sga det var skont men mne jag tankte att det gav mig en ont i hlasen och huvud! sa nu ar jag hungrig och skulle snart ater lunch :)

puss& kram

idag lekade jag i poolen :)


idag var det nastan 30 grader och jag var hlet otroligt svetti och ackligt! jag hatar att vara savarmt och gillar battre att vara kallt! ajg hatar att sitta med en klanning pa och var svetti... den i bilden ar min pool! det ar 21 grader varmt och idag har jag varit i den for typ 3 timme nu ar jag hungrig. imorse var jag med mamma pa stranden och vi sam dit ocksa. sen var jag med min van eliza som ska kora till canberra sa vi traffade for en smoothie dar nere. det var gott:) jag tankte pa min smoothie poa linas coffeestallet och blev lite ledsen. linas var fakitskt battre men i australien ar dem dyrar! nu kan jag kopa en for 5.50 dollars som betyder  nastan 30 kronor. den var inte bra tyckte jag! men men hur grejer forandra! sen ska jag traffa min granne for en drick. vi ska tittar pa solnedgang idag tillsammans. han har tre barn och en fru och dem ska ocksa vara med. han har hjalpte mig mycket med universitetet grejer och jag vill vara som honom nar jag ar vuxen och far ett jobb somhan har! vilken spannade jobb han har! han resa overhela jorden hela tiden och den ar vad jag vill gora men men jag hatar att flyger men det ar okej nar jag vet vad vanta for mig for andra hallet ahaha !

jag hoppas ni alla mar bra och jag saknar mina vanner mycket. jag vill bara kramar alla. nu tittar jag pa sunes jul som iza sa var pa youtube. jag tittar pa lucia som ar roligt! 

 massa kramar pa er


mandag

nu ar det mandag och jag ar i Australien och det kanns heltkonstigt och jag prata engleska med alla.... det som jag gillar inte faktiskt. jag saknar svenska och alla varje minute! jag vill bara komma tillbaka for en minute. kram alla och var pa vag igen. jag vet att jag ska forsatta med sitt liva! jag maste ocksa men men det kanns som jag kunna far varit lite mer svensk langra! jag saknar sverige! men men ok idag traffade jag annan van pa vagverket kontorat att jag behovat att hamta min korkort igen att det var tid for annat! det var coolt att ser kelly. hon ska ocksa aka till sverige sa hon. hon sa att hennes van bor nanstans nu och vill att hon komma for jul nasta ar eller nagot... jag var mycket avundsjuk pa henne! jag vill aka for jul igen ... men men jag ska komma sakert tillbaka nagongang i framtiden. hoppas att alla ha haft det bra. jag tankte att min mamma skulle tar mig till apoteket idag och vi skulle bara kopa nagon cosmetic grejer men men min mamma kopte clinque ansiktecreme for mig som var snall av mamma :) jag lamnade min necessar i sverige att det vikt formycket.

idag ar det mycket varmt igen. typ 25 grader och jag ar svetti. jag traffade min styvsysters bebis juliette i morse. hon var safin. jag tankte att hon skulle bli en vackert flickor och manga killer ska bli i kar med henne. hon ledde hela tiden och det var bara nar vi akte att hon var lite arg och var trott. efterat var vi pa cafffestallet som ar min mammasfavorit och ar vart nanstans helens nypojkevan jobba pa. jag hade mig inte cappicino men jag drack soyalatte och jag tankte det var skitgott... forsta gangen som jag smakat den och det var otroligt. nu ar jag hemma efter vi at tva ganger lunch. och en fika med stephanie sa nu ar jag matt och trott. jag ska lagga mig och efter 5 ska min mamma och jag kora till elizabeths hus i surryhills och ater middag nanstans. jag kanske ska simma snart i min pool. det ar savarmt.

puss & kram pa alla

sondag :)

sondag vakand jag typ klockan fem och traffade min syster helen! det var coolt faktiskt och vi drack te tillsammans och det var mysigt! jag ar sa radd att jag komma tappa min svenska att jag nu prata igenting nu.men men det visste jag skuller hander med nu ar det verkligen sant att min svenska komma bli konstigt sa jag ska soka nagon klubben idag. men men nu sitta jag och tittar pa svensson svensson och jag ar glad att jag fatt den :)

jag var ocksa med mina vanner. eliza, caiti och brittany kom och halsade pa mig. jag var glad att de kom och sen kom sally hit. jag trodde att de skulle somna precis pa soffan som jag satt pa. jag ar skitrott men inte sa mycket ny att det ar klockan 6 pa efter middag i sverige och 5 i morse mandag nu. jag fatt sms fran iza och a jag nu jatteglad :) puss pa dig alskling :)

jag vet inte vad mer att saga bara att jag sam i poolen. det var skitvarmt igar 27 grader! det var savarmt jag var svetti oh saknat kallt vader faktiskt :) jag forsokte att hitta syster i jeans och den film sunes jul pa internet sa att jag kunna kopa den men kunna inte. jag ska forsatta pa den anda!

ni ska hora av mig igen snart. puss& kram


fran festen

calle och jag...

elin och jag :)



tittar ocksa pa bilder fran festen pa min facebook fotoalbum :)
puss pa er !

nu lyssnar jag till lugnafavoriter fran datorn satellite och korlaget fran hemsidan :) vad kul det var :)

bilder fran festen :)


fia, iza, jag, elin, jessica, och linn och sen ida :) tack for presenter tjejer och jag hoppas att ni hade det roligt pa onsdag. jag saknar er mycket och det kanna jattekonstigt att ga pa stranden och gora grejer med min mamma igen! skicka en mail till mig varje och jag lova att jag ska skriva pa bloggen varje vecka ocksa :) det lova jag !!!! tusen kramar


oclksa min mobil funkar inte tyvarr sa skcika sms till min mammas mobil som ar 001161419426947 och min hemma nummer ar 00116199604367 hoppas att det ar korrect men om inte bara skicka nagon pa bloggen eller facebook!

fia, sofie och jag! :)


nu ar jag hemma~! i Australien... :(

pa onsdag var det jatteroligt med mina vanner! jeff, calle och carro sjung var mig och de var fantastik :) jag hade mig en overraskning om dur bra de verkligen var aha :) tack sa jattemycket alla for att ni kommit :) hopppas att ni hade det kul :)
pa onsdag natt hade jag iza, jessica och elin sova kvar hos mig! det var roligt att lyssnar till kara ein och att ser jessicas sang som sag skona ute som min! ahaha puss pa er ! ahah vi tittade oss pa svensson svensson! det var roligt! :) efter middag hade vi fika med Asa och Brenda Griffin mina svenska lararena! de ar snalla och fick jag en halsband fran dem! det var sorgligt att saga hejda ! men jag ar sa glad for att traffa dem och mina familjen och vanner sa nu har jag manga vanner for livet:)

pa fredag akte jag hem till Australien. jag grat nastan for 5 timme och en dam fragat mig om nagon att do sa efter den tankte jag att inte grat men vara glad att ni fnns!det var en lang resa men det gick okej fast var den daliga filmer! men men skitsamma for jag sovat lite grann !

nu ar jag vakand och den ar klockan 615 pa morgon! solen har precis gick upp och snart ska jag tar min hund ute att kissa ahah:)

jag saknar er redan!

kram pa er

rosie :)

Mandag !

Idag gick jag upp typ 10 och hade jag frukost och sen bakat jag tva kaka for onsdag ! ahah det var roligt! sen var jag ut och handlat med ingalill! det var ocksa coolt! vi kopte mycket mat! mumumum! sen var jag pa danspasset med kara carro! det var ok! men det skulle har varit medel passet. det var synd men men skitsamma! ingalill hade lagat gott mat! fisk gratang :) var skitgott:) jag a ganske mycket heheeh! ok sen tittade jag pa film! kan inte kommer ihag vad heter den men det var med pierce brosman(han ar skitsnygg :)) och en kvinnor som var rottharig! bra slutat :) ahaha

jag fatt en sms fran elin som sa att hon drack en cosmopolitan och tankte pa mig :) det var sot :) puss& kram pa dig ! xxx



fin med sno!

Lordag den 3 January &Sondag den 4 January 2009 --> mina sista helgen i Sverige :(

lordaag---> gick for promenad med kara jessica och lillagubban crazy! han ar helt galen for snon ahah :)

 och sen hade jag fika med jessica, elin och iza hemma hos mig :) det var jattemysigt:)

sen var jag och iza, elin hos linn bennetoft hem hos henne :) vi kopte oss thai och at den hos henne:) jag hade mig rod curry som var jategott! vi pratade mycket om allt och kort hem typ 2330. det var jatteroligt! tack sa mycket lin for 19aring fodelesdag present! jag ska tittar pa sven svensson nu :) jag alskar dem ahaha

nu ar det sondag och jag har inte gjrt sa mycekt. hade jag en sent frukost hos familjen och elin som ar carros van fra uppsala! carro har kom tillbaka fran Osterikke! hon hade det jatteroligt att jag har hort mycket om deras adventyr ahah :)
pa efter middag var jag hos min kara van ida walderlo! hon var hem hos mig och fikat! jag kanna jatte otrevligt att jag var lite upptagit! jag har mycket att tanka pa nu att jag var helt borta hela tiden! forlat mig ida! hoppas att du hade det roligt allafall :)

nu ar jag i mitt rum och har precis at middag! det var skitgott pasta med gronsaker i nagon sauce som ar nytt och var jattegott! tackar for maten ingalilleheh :) jag ar duktig att ata din mat ahaha

imorgon ska jag borjar att baka kaka ! 4 kaka ska jag baka ahah :) lite jobb ifram mig nu! men det lugnt jag ser framat den:)SOVgott och drom sot mina vanner :)

puss & kram

Iza och jag ! grattis alskling! :)


vad sot du ar min alskling iza :)jag ser konstigt ut! aha
Iza fyllad 18 igar och jag var med henne och sina famijen igar! hon hade en bra dag hoppas jag :) Det var roligt :)
Hon fick manga finapaketer :)
 
jag och bigguns(izas mamma) men aka Gamla gumman for mig ahahahah :) hon hade lagat jattegott mat! tack sa mycket :)jag komma saknar dig med :(
kram pa dig




jag och gamla gubban! den frosta gangen jag traffade lars izas pappa alla kallade izas bror jocke lilla gubban sa jag tankte jag skulle kalla lars gamla gubban. han tankte det var saorligt att han ramlade over stolen som han satt pa! de alla skrattade pa mig :) den forsta mote var bast :) jag komma saknar dig gamla gubban! tack for allt och jag ar sakert komma tillbaka att halsa pa dig! kram pa dig fran mig :)

puss& kram

IDAG - LORDAG DEN 3 JANUARY 2009! gud tid gar for fort! jag vill inte aka hem men jag vet att jag har mindre an en vecka kvar i sverige! idag gav jag inga lill ett kort som sa hur tacksam jag ar for allt som de har gjort for mig.. jag verkligen vill inte aka ifran sverige! Sverige har blivit mitt hem! jag maste saga att Sverige ska alltid halla en plats i mitt hjarta!xxxxoxo

HELA FAMILJEN :)-- MEN UTAN CARRO TYVARR...


NYARSAFTON MED FAMILJEN STAFFANSSON :)


Jag och Uffe Staffansson :)



Jag , Angelica och Inga-Lill Staffannsson :)

Angelica och Inga-lill staffansson - ni ar fina :)

den ar jag i -30 grader! fan var det kallt! usch!


jag fros pa mandag... jag tankte mina fingerna skulle koma av de var sakallt! usch usch... men men det hae fint vader allafall hela tiden :)

STOTEN! OVER NYTTAR!


jAG HAR PRECIS KOM TILLBAKA FRAN STOTEN! det var jattekul och jag hade min fodelsedag i en underbara stan! STOTEN! det var en vitdag pa min 19aring fodelesdag pa nyarafton! mina vardfamiljen vakande mig typ 730 och sjung for mig JA MAR HON LEVA! JAG ALSKAR DEN OCH TROR DEN AR BATTRE AN HAPPY BIRTHDAY SANG! tack tack inga och uffe
:)
JAG FATT DET BASTAS PRESENTER- en klocka och en hjarta halsband! tusen tack!

det var skitkallt! typ -30 grader!

jag akte skidor hela dag! jag ocksa var pa efter ski och den var coolt att min vardsyster sa till bandet Att saga grattis till mig! det var een stor overraskning! ahah! pa nyasafton at mina familjn och jag pa brasserie som var jattegott! efter var jag och min vardsyster pa efterfest! jag sa manga fireverker ocksa som var inte sa stort som i Australien men bra anda! jag gillade dem! jag traffade en kille som hetered johannes fran denmark och var hem till stugan typ 330 pa morgon sa det var inte sasent! aheheh var jatte roligt! tack tack min underbara staffansson familjen for det bast fodelesdag jag kunna hoppas for! tusen kramar pa er!

jag akte skidor fran mandag till onsdag! tisdag akte jag med iza i lindvallen! det var en underbart dag! hon ar jatteduktig och jag kannst lite daligt med henne :O ... inte sa duktig....tack tack iza det var en skitbra dag :)


nu ar det izas 18aring fodelesdag och jag ska aka till forssjo med bussen sa att gratulatera henne! hoppas att du ha en bast dag idag :)puss pa dig! kramar ocksa! GRATTIS IZA:)




RSS 2.0