Jag Alskar BEYONCE ~!!

jag alskar beyonce sa javlamycket !! jag ser henne pa concert !!! hon ska sjunga i sydney pa den fredag 18 september !!! det ar ju spannade for mig och jag kan ju inte vanta !!!

har alla ni horde om hennes later !! till exempel

mina favoriter ar:
halo
sweet dreams
hallo
smash into you
if i were a boy
to the left
that why you're beautiful
all the single ladies
im a diva
disappear
ave maria
radio
ego
flaw and all

ALLA MASTE LYSSNAR PA DEM !!! HON AR SAHIMLA BRA OCH SNYGG OCH SA !!!!


Puss och kram

din rosa

en tusen kramar pa alla mina svenska vanner som jag saknar jattemycket

hallo hallo ! det ar rosemary caldwell! jag ar ledsen att jag har glomde att skriva och uppdatera min blogg for langre sen! det var dalig av mig ! jag mar bra och precis sitta ifram datorn och forsoka att plugga! det gar dalig och jobbig darfor att jag ville att vara nagonstans annan! jag saknar SVERIGE!!! jag saknar ni alla och vill aka imorgon!!! jag kan ju inte ! men jag kan ju dromma!

vad ar nytt med er? jag vet om ni alla ska flyttahemifran !! det ar ju inte laskigt och alla ska trivas att bor pa en ny stan ! det lova jag! det ar ju inte svart om jag kan gor det! eller hur ! ahaha de skojar jag bara ! det ar ju ibland jobbig och svart men man maste gora grejer som de vill inte sa att man kan blir stark !

min mamma har varit pa en plats som heter thredbo och akte skidor i australien med john sin man! han ar ju snall och de hade det kul! pa torsdag ska jag kora hem till sydney fran bathurst och vara barnflicka pa fredag! de ar 2 och 4 och jattegulliga barn ! missy och ivy heter dem! de ar sasot och fina !!

det hander inte mycket just nu pa universitet bara jag fester, sova, chilla med mina kompisar, kolla pa facebook, lyssnar pa musik, kolla pa tv och forsoka att plugga lite sa att mina betyg ar bra ! forlat om jag later trakig !!

jag vill hora om vad ni gora!!

tusen kramar pa ni alla !!

jag alskar er och vill att fa en kram fran mina basta !

puss din rosa

RSS 2.0