jag och isbjorn :)




jag och min svenska syster :)


vad fin du ar carro :)

december!

min julafton var det basta som jag tanlte det skulle var men jag tror kanske det var battre :) sno var helt faktastik :) det var jattekul och jag dromt faktiskt att det skulle bli det och dn kom! :) jag blev jatteglad :) min vardfamiljen staffansson - carro och dem ar jattesnalla och jag fick julklappar av dem! jag gillar dem julklappar sa jattemycket! tack snalla :)

julafton var det snoar och var vi ute och akte pulka ! det var coolt :) jatteroligt! :)

sen pa juldagen var jag hos familjen for middag ! vi drack glogg och at fisk ! det var mysigt ochcoolt! men de skivit pa min svenska flagga och blivit jag lite ledsen att jag ska aka snart! vi hade oss gott mat att catarina ar en bra cock :) vi tittade pa Pirates of the Caribbean III! Den film var bra faktiskt jag tankte att den skulle har varit overdriven men den  var inte sa :)

annandag var jag hos min familjen- gjort inte mycket.... var med carro forss efter maten kvallen! vi var ocksa med jeff och hans vanner och carro och hennes van elin fran uppsala var ocksa med! carro akte till osterrike idag att stanna hos en van och fester over nyar dit! det later jattekul:) vi tittade pa Batman! Jag tror att heath ledger ar laskig i den film!

nu ar det lordag! jag sag ida idag pa fika och gav henne julklappa ! nu ar jag med elin och vi at middag! den var jattegott :) lax! okej nu ska vi tittar pa teven! hejda

puss & kram

Kla sig julgrannen!


Igar den 23 december var natt forrjullafton och min vardfamiljen och jag kladde sig varan julgran! Tittar dar! safin! ahaha Det var roligt! Men valdigt olika min julgrann som mina familjen i Australien ska har! ahah Nu ar det julafton morgon! jag vackat typ halv atta! det ar spannade! julbrod och julfrukost! ahaha woopi :) nu ska jag ga ner och ser vad dem gor!

GOD JUL :)

PUSS & KRAM

jag och Meghan Madden!


vad ledsen jag blivit nar jag sa hejda till min kar van Megs! Hon komma ifran Australien men allafall det var jobbigt! puss pa dig Meghannn! ahah

Mia fran Australien- som ar David Lindvalls flickvan i Sverige for en manad!


vi sitta pa Coffeehouse by George i STOCKHOLM :)

Utbysstudenter i Stockholm for sistagang!


Alla som sittar ar fran Australien eller Nya Zeeland!

puss & kram pa er!

Familjen Bennetoft... men utan Linn.... det kannst lite konstigt! hon tar bild istallet!



Linn du skulle har varit i bilden men men ! jag ar ledsen att du ar inte med! Idag var jag i Stockholm och sa hejda till mina utbysstudenter vanner! De som bor i Nykoping! Det var jobbigt faktiskt men jag tror att nar jag maste saga hejda till mina svenska vanner ska blir jobbiga att Australien ar lite nara an Sverige nar jag vill komma halsa pa nagon! Jag var lite ledsen men jag vill att Stockholm vara min favorit stad :)

Familjen Bennetoft vid deres julgran!


Den ar finbild!  Tackar for en trevligfest :) vi ses pa juldag! kramar pa er!

Pa Bennetoftfest!



Pappa Hakan och min van Alfons Bennetoft- hunden! Han var sagullig komma fram for bild! jAG HAR MINA NYA STUVLANA PA MIG :) SNYGGA STUVLA ELLER HUR?

Min alskling Bitsy Bennetoft!


Jag gillar min van lille bitsy bennetoft.... faktiskt inte bara gillar henne men alskar! manga tanka att hon ar otrevlig men inte at jag ! hon ar en snall hund! Jag saknar min hund Blackie Caldwell och Bitsy var nastan de samma storlek men min hund ar lite mindre... ehehe inte sa tjock som bitsy 'the bitch' saga catarina ahahah :) jag ocksa ska komma sakna bitsy :( puss pa dig bitsy bennetoft!

Linn och jag!


Jag gillar den bild :) Fina tanderna du har linnie :)ehehehehe lol

Pa festen!


Mamman Catarina och Linn Bennetoft :) De ar salika har i den bild tycker jag. Fina tjejer ...


kramar pa er!


Pa Bennetoft Gloggfest~!


Jag, Linn Bennetoft, och Catarina Bennetoft :)

Bennetoft julfest!

Igar var jag med Iza, Jessica och Robin. Vi tittade pa film pa Izas! Det var jattemysig! De ar harliga vanner at mig :) Vi tittade pa en svenk film men jag kan inte kommer ihag vad heter den! den ar med nagon familjen som gora roliga grejer! en film som med tema -svensk humor men jag fattade allt :) eheheh :) det var jatterolig och jag alskade hakan bast :)

Nu har jag precis kom tillbaka fran familjen Bennetoft Julfest! klockan halv ett! Lordag den 20 December klockan 8 var jag pa glogg fest hos min van linns hus med hennes familjen! lillebror Ludvig, Catarina mamma och Hakan pappa! Det var min forst smak pa glogg och jag tyckte det var gott :) Jag ocksa hade mig knacka brod med gott ost och lissekatten och pepperkakor! Det var gott- tackar familjen Bennetoft! Jag ocksa gav dem deras julklapper som jag tror dem gillade :) Jag tror att hakan gillade honoms ni cigarr men det var tyvarr cholad ahah :) Jag maste lagga mig att imorgon ska jag till Stockholm att traffa mina utbysstudenter vanner for sista gangen:( vad sorglig den ar faktitskt att nagra vanner jag ska inte ser for lange... typ Stephanie som bor i Brasilien :( puss pa er!

God Natt och Sov gott alla

drom sot :)

nu kommer bilderna!

jag och Stephanie!



puss pa dig gumman!

Pa fika med Isamal!, Stephanie och Sarah


Den var roligt pa fika igar Coffeehouse by George ehehe! jag ska alltid vad sarah (fran USA )gjort med thet :) Det var haftig grej :)

jag och patricia


den ar Patricia fran Nykoping! Hon var en hummer! Det var coolt :) Trevlig att traffa dig Patricia :)

puss & kram

Stephanie, Jag och meghan pa forfest grej pa Carros!


det ar Stephanie fran Brasilien som ar en haftig tjej som ar heltotroligt fantastisk! eheh hon ar sarolig! hon var en sjoman! tusen kram pa dig och sen har vi meghan som var fin igar!

jag och meghan fran nykoping fest torsdag den 18 December


vad trakigt vader det ar justnu! hemskt!

jag vill gora nat med mina vanner ikvall bara att jag kanna lite ledsen! hoppas att dem vet det! att jag komma saknar dem mycket :(

Nu har jag precis kom hem fran skolan och ska snart somna men jag tankte att ladda upp bilder pa bloggan och facebook! Det ar min va Meghan Madden som ar ocksa en utbysstudent  fran Australien och bor i nykoping! Hon ar sahaftigt! jag alskar henne mycket och komma saknar henne tusen mycket! Hon var roligt igar nar jag sovatkvar hos henne hehe :) Festen hade den en tema UNDER THE SEA hon var en 'lifeguard' eller raddavakt! hon hade pa sig kortbyxor, en tshirt och flipflops! hon ar samodig! jag undrar henne for att det skulle har varit skitkallt! vi kom hem igar typ 3 och at frukost sa sovat till 7 och sen akte hem pa bussen till katrineholm sa att jag skulle mote klassen klockan tolv! Det var inte roligt!! men me jag leva bara ett gang! ahehe :)

Jag var inte sapygg nar jag traffade mina vanner iza, elin och jessica pa linas! vilken tur var det att jag kom till linas ! jag visste inte att dem skulle har varit dit men jag behovad en storlatte!! var faktsikt tillfallig! :) ehehe skolan var rolig faktiskt for min sista dag! jag kannst lite sa dar! jag vill inte vet att jag ska aka snart! jag vill inte komma pa skolan att bara halsa pa mina trevligavanner de samma som vanligt! det kanna jobbigt! allfall vi spelat lite spel med varan larare Fredrik ! och ocksa kastade papper till papperskoren ahah det var coolt heeh :)

Nu kommer mer bilder! puss & kram

Goteborg ar jattemysigt!




jag alskar stockholm men goteborg och stockholm har manga grejer som ar olika. tillexempel Stockholm ar kungenslottet som jag kan alltid tittar pa men goteborg har annan kann till det.... jag tror att Goteborg ar lugn. Manniskor ar trevliga och hjalpsam! jag kopte mig stuvlor som jag letade efter! jag ar nu fardig med alla julklappar som kanna skont faktiskt! linn- du var intelatt att kopa for! men men! den bild- har ar fin och jag tycker att vi hade oss tur att det var inte grott med mycket moln! vi hade oss blatthimmlen! som var fantastisk! nar jag ser goteborg faktiskt jag kommer pa Geneve i Schwiez! dar ocksa finns sparvagen och bussen sa det kanns ganske de samma! men men norrstan och Archaden och Avenyn var SPLENDID! OJ OJ OJ VAD COOLT SHOPPING DET VAR I GOTEBORG!

NU maste jag lagga mig! men inan det ska jag prata med min vardfamiljen att jag har inte sett dem for tvadagar! hej pa er! ahah

puss& kram

Vi gick till Liseberg! Det var mysigt!


Det ar jag ifram liserberg Entre! Det var skitmycket folk dar inne! Det var storkon! men men sa fint och jag kopte jatte gott FUDGE!Jag ocksa kopte brandmandel som var ocksa goda men fudge var skitgottt :)jag alskar cola! Jag tycker lakrits ar spur! men men linn gillar den aha :)

Nu i helgen var jag med Linn ! Vi akte till Goteborg :)



Nu borjade vi att kopa lite! Det var fint vader over bada dagar lordag och sondag! Vi at lunch pa en franskan fika stallet och sen forsattade vi att handla! det var skitmysigt tyckte jag! :) men usch det var skitmycket folk i Goteborg! men men det hade vi en harligt tid! det var romantisk ahaha och skon med dig linn! hoppas du ocksa hade dig en bra tid! tusen kramar pa dig!

nobelpriset...


oj den var haftig!


den ar oss utanfor konsert huset i stocholm! vi skulle har precis gick inne till nobelceremoni!


vi ar pa nobelmuseet ! det var coolt och lara sig oss pa allt innan utdelning!



det var skithaftigt att vara pa nobelutdelning! alla sag elgant ut och sa fin! jagtankte att drottning sylvia var sa classik ut! hon var vakert men madeleine var ocksa fin ut men carl philip- han stole the show... han ar sasnygg arrr ! jag var sa forvanad pa honom jag kunna inte slutar tittar pa honom! arr snygging han var! jag ska alltid kommer ihag min dag!xxx

PA VAG TILL NOBELFEST!


Den bilden var tagit pa restaurang i stockholm! med min gullig syster carro! nu ar hon lite sjuk! krya pa dig min alskling! var roligt jag tycker vi ska har imorgon pa sushi middag! tackar for igar! det var en upplevet jag ska alltid kommer ihag! hoppas att ikvall du har skrattade pa mig att det ar en mormor av en killer som vill traffar mig och kan riktigt prata jatte lange! ahaha ! jag far vara nervos nu! ahahehe :) puss

iza ar en fin tjej! ahahahehehe


vad gullig jag ar ahaheheh! jag ar skon ... lite rolig ocksa! ehheeh vi ses imorgon iza! :)

rolig bild!


vi tittade pa verandra som vi var i kar! ahah det ar vi faktiskt ahaheheh

"...nar du ler pa mig du lyser upp mitt liv!"

FORRATT! HOS IZA!



VAD MYSIGT DET SER UT! ELLER HUR! puss pa dig iza :)

Helg! 5& 6 December

Nu pa helgen har jag varit hemma for mest! jag lagat mat for familjen staffansson pa fredag och det var gott tyckte dem! jag lagat paprika med ris. alafall! det var okej fakitiskt jag har gjort battre men anda dem at den! pa lordag hade jag en sovmorgon! det var skont! efter frukost typ klockan tolv eller nat! de samma fran imorse aha! jag akte med bussen till iza i forssjo! vi at sa mycket ! men yum yum var det skitgott tyckte jag! jag lagat mat fran min bok jag fick fran familjen bennetoft nar jag bodde dit i mars! det var brysselkal, med linser, avocado, rodlok, och jag ocksa hade mig oliver, pesto, med fullkorn brod som jag hade in ugn. det var gott! jag tog godis ocksa till iza och dem var ocksa goda! iza gillade dem! efterratt var bar med lite saffron kakor. jag gillar inte riktigt saffron faktiskt men jag blandade honung med den som izas mamma hade bakat och det var faktiskt gott med bar ocksa! jag ocksa hade mig lite fil med mina bar! det combinera var faktiskt skitgott! i tittade pa hairspray som jag hade fran australien.den film ar ganske cliche! men men iza skrattade mycket sa det var bra :) efter den tittade pa britney spears documentary! jag tycker nu snyd om henne! hon har en jobbigt liv! allafall uffe- snall man hamtade mig fran izas och sen sovat jag till 10:00! det var underbart! nu ska jag organisera min julklappar!

Jul onskelist!;
en klocka- svart tycker jag men jag kan inte bestamma vilken jag vill har!
svensk grejer- typisk svensk som jag ska kommer ihag min tid i sverige
kanske en svensk bok men det ar jobbig att tar med pa flygplanen!
halsband - svart,(favorit farg just nu:)  eller silver(inte guld)
orahanger
 armband
alla smycken gillar jag faktiskt!
stuvlor som jag har sett pa skolan! ahaha :)

puss och kram 

rosie :)


jESSICA OCH JAG!



jag glomt den har bild fran festen! jag tycker vi ser fina ut! eller hur!

jag tror ocksa att jessicas lappar ar coolt! puss pa dig jessica!

kram rosie

Det ar jag!~



PUSS PA ER! AHA USCH

onsdag! kaka sushi! yummy vad gott!~

IDAG AR JAG INTE PA SKOLAN! igar var jag inte pa skolan heller! Idag ar jag med angelica ! Igar gick jag till traningen och det var allt!! det var en trakig dag men idag ar det roligt att snart ska vi aka till nykoping for lunch. jag och angelica min vardsyster ska ata sushi i nykoping!  yum vad skitgott! eller hur! jag alskar sushi mycket sa det ar spannade! Igar hade vi daligt vader och hade jag lite forkyld men idag mar jag battre!! bilder ska kommer framme efter lunchen!

puss och kram

RSS 2.0